Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Us Magazinból

Cikkek

Júniusi számunkból

2009.05.27

 Cikkajánló:

Us - májusi szám

- Lélekszakma - riport Szulló Szabinával

- Palm Pre - 2009 csúcsmobilja az Us-ban

- Összeköltözünk... De hogyan fogjunk hozzá?

- Szombat esti frász? Irány salsázni!

 

Palm Pre – 2009 csúcsmobilja

2009.05.26

"Palm Pre", mobil, okostelefon Ha meguntátok régi telefonotokat, érdemes még várni új készülék vásárlásával. Az év második felében, Európába is megérkezik a Palm Pre, amely egy néhány hete megrendezett konferencián felborzolta a kedélyeket.

 

Összeköltözünk, de hogyan fogjunk hozzá?

2009.05.26

párkapcsolat, usonline Itt az ideje az összeköltözésnek! Azok a párok, akik úgy döntenek, hogy együtt akarnak élni, válaszút elé kerülnek. Bár a szerelem erős, és a vágy is arra, hogy a másikkal együtt ébredjenek minden reggel, mégis, addigi életük 180 fokos fordulatot vesz.

 

Szombat esti frász? Irány salsázni!

2009.05.26

tánc, salsa, usonline Elmennétek egy jó táncos helyre, de nem tudjátok, mit kezdjetek a lábatokkal? A barátaitok már régóta lemondják a szombat esti filmezést, de nem tudjátok miért? Mi tudjuk: a város legjobb latin klubjaiban ropják, bevetve salsa tudásukat, amit az egyik tánciskolában szereztek.

 

Lélekszakma

2009.05.26

"Szulló Szabina", séf, gasztro, gasztronómia, Gerbeaud, usonline Séf sapka nélkül is azonnal felismerem Szulló Szabina mosolygós arcát, filigrán, energikus termetét, amint beszélgetésünk helyszínére, a belvárosi kávéházba érkezik, percre pontosan.
 

Jó-e itthon anyának lenni?

2009.05.26

lélek, anyaszerep, szülő, anya, MagyarországSzerencsések vagyunk mi, magyar nők. A magyar anyasági ellátási rendszer, a világon az egyik legrugalmasabb. A kismama, akár 3 évig is otthon maradhat gyermekével.

 

Mosószer Indiából

2009.05.26

Mosódió

Tökéletes tisztaság, káros anyagok nélkül? Mindez lehetséges, köszönhetően egy Dél-Indiában őshonos gubónak, amely a szappanfélék családjába tartozik.