Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Család

Cikkek

Visszamennék dolgozni, de nincs hely a bölcsiben! Mit tegyek?

2009.06.15

bölcsöde, gyerek Nem elég, hogy nyakunkon a válság, kevés a pénz, és még kevesebb a munkahely, azon is görcsölnünk kell, hogy hova helyezzük el csemeténket, ha van olyan szerencsénk, hogy szülés után visszamehetünk dolgozni.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Család

Hogyan éljük túl a nyarat nagy pocakkal?

2009.06.13

pocak, szülés, kismama, baba, terhes, terhesség Egy tanulmány szerint azok a nők, akik nyáron várandósak, magasabb, erősebb csontozatú gyermekeknek adnak életet, mert hatnak rájuk a nap vitamindús sugarai. Ha te is ezen szerencsések közé tartozol, már csak néhány dolgot kell szem előtt tartanod, amivel megkönnyítheted a szülésig hátralévő meleg, nyári napokat.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Család

Nyaral a család - Erre figyelj, ha repülővel utaztok

2009.06.13

repülő, család, nyár, usonline Közeleg a várva várt nyaralás időpontja, mégis izgulsz, mert nem vagy tapasztalt utas, esetleg ez lesz az első alkalom, hogy repülőgéppel utazik a család? Összeszedtünk néhány hasznos tanácsot, hogy jól kezdődjön a nyaralás.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Család

Segítség, apa leszek!

2009.06.10

KépBohém zenészlélek vagyok, túl a negyvenen. Szüleim már régen lemondtak az unokáról. Most mégis úgy néz ki, hogy apa leszek, pedig azt hittem ilyen már csak másokkal eshet meg.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Család

Te zöld szives vagy?

2009.06.07

"Zöld szív" béka, mozgalom, "Zöld szíves óvoda" Amikor az én öcsém óvodás volt, az ő óvónénijét Klárika néninek hívták, bár gyerekszájjal inkább „Kárika” és „Kjárika” volt akkor. Na, hát ez a Klárika néni még óvodához mérten is sokat vitte a gyerekeket a szabadba. Irigyeltem is öcsémet, mert ugyan mi is kijártunk megcsodálni a nagy tölgyfát a kertben, és mi is rajzoltunk bokrot piros bogyókkal, de abban minden csoporttársammal egyet értettünk: „Kárika” néni csoportjába tartozni és zöldszivesnek lenni – na az a valami.
 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Család

Kutyabarát otthon

2009.06.06

kutya, otthon, állatbarát, "állatbarát ház", "kutyabarát ház" Akár a kertben, akár a lakásban csahol kedvencünk, nekünk, állattartónak, kutya kötelességünk, hogy ő is tökéletes kényelemben érezze magát otthonunkban. Ugye mindannyian átéltük a napot, amikor ráébredtünk, hogy a kutya irányít minket, és nem fordítva? Amikor kicsit úgy éreztük, hogyha itt és most nem szabunk határokat, vendégek leszünk saját otthonunkban?

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Család