Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Programajánló

Cikkek

Elindul a Minimax Családi Hajó!

2009.06.15

Minimax figurák Június 14-től kéthetente vasárnaponként 10-13 óráig téged is vár a Minimax Családi hajó (Zsófia rendezvényhajó)! Tele jobbnál jobb programokkal, remek szórakozást nyújtva kicsiknek és nagyoknak, valamint az egész családnak.
 

Lenny Kravitz és Farkas Zsófi egy színpadon

2009.06.12

"Lenny Kravitz", "Farkas Zsófi", lenny, krawitz, megasztár, "Mester Tamás"A Megasztárnak nem kellett, Lenny Kravitznek viszont igen. Farkas Zsófi hétfőn a népszerű zenész előtt lép színpadra Debrecenben. Mester Tamásnak, az egykori zsűritagnak természetesen megvan a véleménye.

 

A világ legnagyobb „kisfröccse” Budapesten

2009.06.10

Kép250 liter fehérbor és ugyanennyi szódavíz felhasználásával készül az 500 liternyi kisfröccs június 20-án, Budapesten a Fröccs ünnep alkalmából a Városháza Parkban. A rendezvény nem csupán Guinness-rekord kísérlet, hanem egyben népszerűsíteni kívánja a jó borból készült, hungarikumnak számító frissítő italt.

 

Hosszú hétvége? Irány az Őrség!

2009.06.06

Őrség, kirándulás, Magyarország, szabadidő Nem kell bezárni a lakásajtót, nem kell kerítést építeni a ház köré, nem kell a kerékpárt lakatolni... Mindent szabadon hagyhatsz, és biztos, hogy nem kél lába! Ha ezt látjátok magatok körül, szippantsatok egy jó mélyet a friss levegőbe, mert akkor bizony az Őrségben vagytok.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Programajánló | Fényképek: Őrség

Hamarosan kifut a Rockhajó!

2009.06.04

Rockhajó - kis képA brit popzene fénykorában, 1966-ban járunk, amikor a BBC mindössze kétórányi rock’n’rollt sugároz hetente. De nincs veszve semmi, mivel egy kalózrádió, a nap 24 órájában a legnagyobb rock legendák zenéit játssza a tengerről.

 

A hülyéje

2009.06.02

A hülyéjeA hülyéje! Mi mást lehetne mondani arra a férfira, aki képes megcsalni gyönyörű feleségét, és ezzel kockára tenni házasságukat. Nos, ez a szállóige jó párszor elhangzik Georges Feydeau: A hülyéje című darabjában, melyet tavaly november óta játszanak nagy sikerrel az Örkény István Színházban.