Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szex & Szerelem

Cikkek

Szerelmem, a testi-lelki gyönyör

2009.06.14

tantra, szex, tantraszex Tisztelet, felszabadulás, kiteljesedés. Alapvető erényei kell, hogy legyenek ezek, a tantrikus szex művelőinek. Ha nem csak a fizikai élvezetet jelenti számotokra a szex, a tantrikus élményekkel való megismerkedés segítségével, isteni magaslatokba repíthetitek egymást.

 

Válaszút előtt

2009.06.11

Virág Megszoksz, vagy megszöksz! Az ismert közmondás, mint egy rettegett betegség, előbb vagy utóbb minden párkapcsolatban felüti a fejét. Ilyenkor az ember csak egy kérdést tehet fel: hogyan tovább?

 

 

Harc a hatalomért

2009.06.11

Kép Amikor elszakadunk a kozmikus energiarendszer forrásaitól, gyengének és bizonytalannak érezzük magunkat. Ezen spirituális energia megszerzéséhez készek vagyunk másokat manipulálni, illetve arra kényszeríteni, hogy figyelmüket s ezáltal az energia-áramlást is felénk fordítsák.
 

A női agy

2009.06.11

Kép A napi civódások, a csalódottság, a kölcsönös szemrehányások könnyen válságba sodorhatják, még a legstabilabbnak mondott házasságokat is.
 

Pár-bajok és békés megoldások

2009.06.10

Kép Egy párkapcsolat elején, amikor még mindent rózsaszín és lila ködön keresztül érzékelünk, el sem tudjuk képzelni, hogy hozzánk is beférkőzhetnek a hétköznapok gondjai.
 

Mézeshetek után mézes hétköznapok

2009.06.04

párkapcsolat, szerelem, szex, házasság

Véget értek a mézeshetek? Ne aggódj, emiatt még nem kell búcsút mondani a romantikának.  Éljétek úgy a hétköznapokat is, mintha még mindig nászúton lennétek!