Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmem, a testi-lelki gyönyör

2009.06.14

Tisztelet, felszabadulás, kiteljesedés. Alapvető erényei kell, hogy legyenek ezek, a tantrikus szex művelőinek. Ha nem csak a fizikai élvezetet jelenti számotokra a szex, a tantrikus élményekkel való megismerkedés segítségével isteni magaslatokba repíthetitek egymást.

Mennyit ér a szex?
 
Csak ti ketten. A hálószoba ünnepi díszben vár rátok: illatos gyertyák, füstölők, puha, vörös ágynemű. Lassan kezdődik a szeánsz, simogatjátok egymást, és már egy érintéstől másként kezditek érezni magatokat. Az összes érzékszervedet ingerli az, ahogy párod kényeztet, és a bizsergető érzés átjárja egész testedet. Hosszas előjáték után ágyba bújtok, és végeláthatatlanul kényeztetitek egymást, amíg mindketten el nem juttok a tökéletes harmónia mesebeli világába. Ismerős, ugye? Ha szeretnétek, hogy ez a semmi máshoz nem hasonlítható érzés életetek szerves részévé váljon, és a testi szerelem végső magasságáig eljussatok, érdemes a tantrikus szex tanításaival megismerkednetek!
 
tantra, szex, tantraszexSokan csak legyintenek a keleti kultúrák ehhez hasonló mély gondolataira, tanaira. Mit adhat nekem többet a szex, mint kielégülést? A válasz egyszerű: semmit. De ne feledkezzetek meg arról, hogy a kielégülés minősége sokféle lehet. Adhat ez egy olyan többletet, amivel a hétköznapokban is sokkal kiegyensúlyozottabbak, a párkapcsolatotokban pedig türelmesebbek, elfogadóbbak lesztek, ha sikerül az elfojtásokat leküzdenetek!
 
Add a tested, add a lelked!
 
A tantrikus szex révén képesek lehettek az együttléteitek minőségét javítani, és a „hétköznapi” szexhez képest többszörös ideig tudjátok kényeztetni egymást. Az előjáték minden lépése nagyon fontos, és már itt is elengedhetetlen szerepe van a visszatartásnak. Ma, amikor semmire nincs idő, szinte elképzelhetetlen, hogy ne elégítsétek ki a vágyaitokat abban a pillanatban, amikor megkívántok valamit. De gondoljatok csak bele, mennyivel jobb érzés az, amikor ki kell várni a jól megérdemelt jutalmat, ráadásul még a hozzá elvezető út is mennyei! A megszokott elemeken kívül bármilyen extrát kipróbálhattok, egészen egyszerűen kezdődhet azzal, hogy mélyen egymás szemébe néztek, úgy, hogy elvesszetek egymás tekintetében, és kisugározzátok a másik iránti teljes szerelmeteket, vágyaitokat. Etessétek finom gyümölccsel egymást, ízlelgessétek azt hosszú perceken át, amíg korábban elképzelhetetlen érzéseket szabadít fel bennetek! Ne féljetek szárnyalni, nincsenek tabuk!
 
tantra, szex, tantraszexA keleti tanítás szerint, az ejakuláció nem feltétlenül azonos az orgazmussal. Mielőtt kedves férfi olvasóink meghátrálnának, hadd hívjam fel a figyelmeteket, hogy amikor sikerül lemondanotok a megfelelési kényszerről, és felmeritek vállalni, hogy sebezhetőek vagytok, onnantól kezdve képesek lesztek működtetni magatokban azokat az energiákat, amelyek a tantrikus szex alapelemei. Az ejakuláció késleltetése, a nőnek hosszabb élvezetet nyújt, a férfinak pedig többszörösen élményteli orgazmust. Ha szeretnétek megismerkedni a kobralégzés technikájával, amelynek segítségével tökéletesen elsajátíthatjátok a visszatartott magömlés fortélyait, érdemes felkeresnetek egy tanfolyamot, vagy tájékozódni a szakirodalomban.
 
A tantrikus szex segítségével olyan új dimenziókat nyithattok kapcsolatotokban, amellyel a lelki életetek minősége is a csúcsra jut. Csak akkor lehettek igazán boldogok, ha magatokban keresitek a boldogságra való képességet, és nem mástól várjátok azt. Ezeket a magasztos érzéseket nem csak elvonulva, remete életet élve lehet megélni, a kulcs egyedül, a tantrára való nyitottság! Mesterei szerint az egész élet folyamatos szeretkezés!
 

További információt találtok a www.tantralap.hu oldalon.

Balogh Anna

A képek forrása:http://ezoterikasopron.uw.hu/cikkek/szexualisenergia_clip_image002.jpg

http://eljjol.freeblog.hu/Files/szex.jpg