Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SztárPár

Cikkek

Geszti fürdeti a kis hercegnőt

2009.06.12

"Geszti Péter","Ditz Edit","Geszti Sára Lujza" Túl van a Nemzeti Vágtán, így minden idejét kislányának, a négy hónapos Sára Lujzának szenteli a népszerű híresség, Geszti Péter.
 

Madonna kapcsolata komolyra fordul?

2009.06.11

Kép Az 50 éves díva úgy döntött, itt az ideje, hogy találkozzon barátja, a 22 éves Jesus szüleivel. A családdal való ismerkedés, a házasság „előszobája”. Vajon Jesus mit szól ehhez?

 

Férj és apa lesz a műsorvezető

2009.06.07

"Sebestyén Balázs" Az RTL Klub sztárjára új szerep vár, ugyanis Sebestyén Balázs kedvese babát vár! A műsorvezető és párja már régóta szeretnének gyereket, de a házassággal eddig vártak.

 

Újabb Marsi – Palik baba született!

2009.06.03

"Marsi Anikó", "Palik Vince", "sztárpár","sztárgyerek","Palik László" Vilike kistestvért kapott! Palik Vince hétfőn este 6-kor látta meg a napvilágot, 4 nappal a tervezett időpont előtt. Baba és mama is jól van, bár Anikó még arról nem nyilatkozott, a második szülés is annyira fájt-e, mint az első.

 

A gyerekeivel kapcsolódik ki Marcia Cross

2009.06.03

"Született feleségek", "Marcia Cross", "Bree Van De Kamp"A Született feleségek sztárja egy pillanatra elfeledhette a borzalmat, melyen férje éppen keresztülmegy. A lesifotósok egy játszótéren kapták lencsevégre Marcia Crosst egyik gyermekével.